Bootcamp in Alphen aan den Rijn

Word weer fit en kom trainen bij Sylvester PT in Alphen aan den Rijn!

Waarom bootcampen bij Sylvester PT?

Sporten in groepsverband heeft vele voordelen. Als je het lastig vindt om alleen te gaan sporten, bieden bootcamps jou de bekende stok achter de deur. Je leert nieuwe mensen kennen en je traint niet alleen. Wel zo gezellig! Daarnaast werkt het enorm motiverend. Je werkt met elkaar aan hetzelfde doel. Je wordt aangemoedigd door je sportmaatjes als je denkt dat je niet meer kan. Zo ga jij net dat stapje harder, waardoor je het maximale uit je training kan halen. Dit levert gegarandeerd een voldaan gevoel op!
Bij Sylvester PT bieden wij verschillende groepslessen aan, zodat er altijd een groepsles is die bij jou past. Onze instructeurs zorgen voor persoonlijke aandacht en leren jou de juiste technieken aan. Wil je weten welke les het beste bij jou past? Je bent altijd van harte welkom voor een gratis proefles!

Reserveer nu jouw bootcamp

“If YOU want it hard enough, WE will make it happen!”

– Sylvester

Groepslessen

Bootcamp

Houd jij ervan om in de buitenlucht het maximale uit je training te halen? Dan is Bootcamp echt iets voor jou. Tijdens deze één uur durende workout daag je jezelf uit door te trainen met behulp van materialen en obstakels. Denk aan hekjes, bankjes, trappen of voetbaldoelen. Er is buiten zó veel om mee trainen! Alles komt aan bod: sprintjes trekken, oefeningen voor een beter (spier)uithoudingsvermogen, oefeningen om je rompstabiliteit en mobiliteit te verbeteren, er zitten spelelementen in en ook samenwerking met je medesporters is belangrijk. Bootcamp is een training voor sporters van elk niveau, je kan de oefeningen namelijk op jouw tempo en naar jouw beste kunnen uitvoeren. Kortom, een afwisselende training waarbij je hele lichaam wordt getraind en waarbij je snel verbetering zal merken. Een uur bootcamp is zo voorbij!

Tire Workout

Tijdens deze 45 minuten durende workout kun je je heerlijk uitleven met allerlei soorten banden. We gebruiken traktorbanden, vrachtwagenbanden en autobanden. We flippen, slepen, slaan met hamers en doen er oefeningen mee. De mogelijkheden zijn eindeloos dus er wordt veel gevarieerd! Tijdens de les worden alle spiergroepen aangesproken dus het is een complete workout. Deze les is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter, omdat we verschillende soorten en maten banden hebben. Hierdoor kun je het gewicht kiezen dat bij jou past en waar je lekker mee kan trainen. Tegelijkertijd kun je jezelf dan ook blijven uitdagen. Het is een les waarbij je het uiterste uit jezelf gaat halen (wees niet bang om hard te werken), op jouw eigen niveau, waarbij plezier voorop staat!

Outdoor Boxing

Boksen is niet voor niets populair! Bij Sylvester PT leer je op een fijne en vriendelijke manier boksen. Er wordt getraind op techniek zodat je bijvoorbeeld leert hoe je diverse stoten correct uitvoert en hoe je jezelf het beste kan verdedigen. Ook je (spier)uithoudingsvermogen wordt flink aangesproken. Je traint met bokshandschoenen aan met/op je medesporters, op pads en met trapzakken. En voor de liefhebber behoort sparren ook regelmatig tot de mogelijkheden! Zo kun je alles wat je geleerd hebt ook echt in de praktijk brengen.

De bokstrainingen zullen zoveel mogelijk worden gegeven in de buitenlucht. Dit heeft vele voordelen zoals een betere zuurstofopname, vermindering van stress en een verbetering van je weerstand. Wanneer het weer het niet toelaat, kunnen de trainingen naar binnen worden verplaatst.

Heb je geen ervaring met boksen? Geen probleem. Deze les is toegankelijk voor alle niveaus.
Boksen is niet alleen een fysieke sport, je wordt ook mentaal uitgedaagd. Hierdoor zul je je na de training lekker voldaan voelen en kijk je alweer uit naar de volgende les!

Ben jij klaar om je fijner, beter, gezonder en mentaal en fysiek sterker te voelen?

Outdoor boxing

Bekijk onze bootcamp pakketten

Proefles

GRATIS
  • 1 keer te gebruiken per persoon

10 rittenkaart

70,-
  • 1 jaar geldig

20 rittenkaart

120,-
  • 1 jaar geldig

Losse training

10
50
  • Per training

Kom jij bij ons bootcampen?

Verzamellocatie

Bootcamp maandag: Fontein Bospark

Groepslessen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.