Groepslessen in Alphen aan den Rijn

Word weer fit en kom trainen bij Sylvester PT in Alphen aan den Rijn!

Momenteel bieden wij alleen Personal Training en Duo Personal Training

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen gaan groepslessen bij Sylvester PT niet door

Na de persconferentie is meer dan duidelijk geworden in welke staat Nederland is tegenover het coronavirus. Dit betekent dat daar maatregelen bij horen. Wij willen als Sylvester PT daar gehoor aan geven en onze verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent dat wij de groepslessen niet door laten gaan. Dit om te voorkomen dat we elkaar onnodig in gevaar brengen. Niet alleen kan je zelf besmet worden, maar je kunt anderen ook besmetten. We moeten met zijn allen vechten tegen deze nare epidemie. Zorg goed voor je zelf en neem je verantwoordelijkheid, dan kunnen we snel met zijn allen weer leefbaar door met beweging en trainingen. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Personal training en voedingscoaching gaan wel door.

sylverpt alphen aan de rijn

Reserveer nu jouw groesples

“If YOU want it hard enough, WE will make it happen!”

– Sylvester

Personal Training Alphen aan de Rijn

Bootcamp

Houd jij ervan om in de buitenlucht het maximale uit je training te halen? Dan is Bootcamp echt iets voor jou. Tijdens deze één uur durende workout daag je jezelf uit door te trainen met behulp van materialen en obstakels. Denk aan hekjes, bankjes, trappen of voetbaldoelen. Er is buiten zó veel om mee trainen! Alles komt aan bod: sprintjes trekken, oefeningen voor een beter (spier)uithoudingsvermogen, oefeningen om je rompstabiliteit en mobiliteit te verbeteren, er zitten spelelementen in en ook samenwerking met je medesporters is belangrijk. Bootcamp is een training voor sporters van elk niveau, je kan de oefeningen namelijk op jouw tempo en naar jouw beste kunnen uitvoeren. Kortom, een afwisselende training waarbij je hele lichaam wordt getraind en waarbij je snel verbetering zal merken. Een uur bootcamp is zo voorbij!

Core-stability

De core bevindt zich in het centrum van het lichaam en is essentieel voor je houding. Als de core instabiel is, gaan andere spiergroepen de functie overnemen: er ontstaat compensatie. Dit gebeurt tijdens het trainen maar ook zeker in het dagelijks leven (tijdens het lopen, tillen, en zitten bijvoorbeeld). Deze compensatie kan ervoor zorgen dat er geen balans is in het lichaam en dit kan lichamelijke klachten of blessures tot gevolg hebben. Is dit herkenbaar voor je? Volg dan de les Core Stability. Tijdens deze 30 minuten durende training gaan we specifiek trainen op rompkracht, rompstabiliteit en mobiliteit. Deze 3 facetten zijn belangrijk voor het verbeteren en versterken van de core. Een goede core zorgt voor efficiëntere bewegingen, meer kracht en meer stabiliteit en dit zal positief doorwerken in al je bewegingen. Het is dus eigenlijk een onmisbare training voor iedereen!
Bootcamp Alphen aan den Rijn

Tire Workout NEW!

Tijdens deze 45 minuten durende workout kun je je heerlijk uitleven met allerlei soorten banden. We gebruiken traktorbanden, vrachtwagenbanden en autobanden. We flippen, slepen, slaan met hamers en doen er oefeningen mee. De mogelijkheden zijn eindeloos dus er wordt veel gevarieerd! Tijdens de les worden alle spiergroepen aangesproken dus het is een complete workout. Deze les is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter, omdat we verschillende soorten en maten banden hebben. Hierdoor kun je het gewicht kiezen dat bij jou past en waar je lekker mee kan trainen. Tegelijkertijd kun je jezelf dan ook blijven uitdagen. Het is een les waarbij je het uiterste uit jezelf gaat halen (wees niet bang om hard te werken), op jouw eigen niveau, waarbij plezier voorop staat!

Outdoor Boxing

Boksen is niet voor niets populair! Bij Sylvester PT leer je op een fijne en vriendelijke manier boksen. Er wordt getraind op techniek zodat je bijvoorbeeld leert hoe je diverse stoten correct uitvoert en hoe je jezelf het beste kan verdedigen. Ook je (spier)uithoudingsvermogen wordt flink aangesproken. Je traint met bokshandschoenen aan met/op je medesporters, op pads en met trapzakken. En voor de liefhebber behoort sparren ook regelmatig tot de mogelijkheden! Zo kun je alles wat je geleerd hebt ook echt in de praktijk brengen.

De bokstrainingen zullen zoveel mogelijk worden gegeven in de buitenlucht. Dit heeft vele voordelen zoals een betere zuurstofopname, vermindering van stress en een verbetering van je weerstand. Wanneer het weer het niet toelaat, kunnen de trainingen naar binnen worden verplaatst.

Heb je geen ervaring met boksen? Geen probleem. Deze les is toegankelijk voor alle niveaus.
Boksen is niet alleen een fysieke sport, je wordt ook mentaal uitgedaagd. Hierdoor zul je je na de training lekker voldaan voelen en kijk je alweer uit naar de volgende les!

Ben jij klaar om je fijner, beter, gezonder en mentaal en fysiek sterker te voelen?

Outdoor boxing

Bekijk onze groepsles pakketten

Proefles

GRATIS
  • 1 keer te gebruiken per persoon

10 rittenkaart

65,-
  • 1 jaar geldig

20 rittenkaart

110,-
  • 1 jaar geldig

Losse training

9,95
  • Per training

Bekijk onze groepslesrooster

Verzamellocaties

AZC Landtraining: Bovendek Aquarijn (uitsluitend voor leden AZC)

Bootcamp maandag + (outdoor) boxing zaterdag: Fontein Bospark

Tire workout donderdag: Dock Blue, Keplerweg 10u