Over ons

Wie is Sylvester?

Mijn naam is Sylvester, personal trainer, voedingscoach, groepslesinstructeur en fanatiek sporter. Al jaren ben ik fanatiek trainer en help ik mensen hun doelen te bereiken. Dit doe ik door middel van professionele trainingen die aansluiten op jouw kunnen en jouw doelstelling. Mijn motto is GET STRONG! Meer kracht of uithoudingsvermogen, je houding verbeteren of mentaal sterker worden. STRONG worden kan op elk vlak en dat bereiken wij samen.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. Als kind was ik enorm geïnteresseerd in allerlei soorten sporten, van ijshockey tot basketbal, van turnen tot freerunning en later kwam daar een grote interesse voor de (kick)bokssport bij. Kortom: geen sport is mij te gek.

Toen ik een keuze voor een vervolgopleiding moest maken, wist ik daarom al snel: ik wil van sport mijn vak maken. De MBO4 opleiding Sport en Bewegen was daarom een logische keus. Deze opleiding, waarin ik de specialisaties Fitnessinstructeur en Personal Training heb gevolgd, heeft mij een goede basis gegeven voor mijn verdere carrière in het sportvak. De afgelopen jaren heb ik me daarbij verder verdiept in het geven van groepslessen, zoals insanity workouts en hardlooptrainingen. 

Naast het geven van groepslessen ben ik me ook verder gaan specialiseren in het geven van personal training. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat de kracht van een sportieve lifestyle kan zijn en daarmee wil ik jou motiveren. Door mijn jarenlange samenwerking met diverse fysiotherapeuten kun je bij mij ook terecht voor training op blessurepreventie en nazorg bij blessures. Voor elke doelstelling heb ik een passende en persoonlijke oplossing. Verder ben ik onder andere geschoold in Mobility Trainer, OSPT (schouder optimalisatie) en Core trainer. Hiermee kan ik je helpen met onder andere stabiliteitsproblemen en mobiliteitsproblemen.

Ben jij er klaar voor om STRONG te worden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

Wie is Bianca?

Het is nu niet meer voor te stellen, maar sporten is voor mij niet altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Pas na de geboorte van mijn jongste dochter, nu zo’n 10 jaar geleden, ben ik begonnen met sporten. Ik had destijds 20 kilo overgewicht en nauwelijks conditie. Ik wilde wel graag een fitte moeder zijn, en besloot dat de knop om moest.
Vanaf dat moment, mijn ‘nulpunt’, is mijn reis begonnen. In het begin was sporten echt een kwestie van moeten. Maar naarmate ik resultaat begon te merken, werkte het verslavend, in de goede zin van het woord. In combinatie met het aanpassen van mijn voedingspatroon ging ik stapje voor stapje naar een levensstijl waar ik me goed bij voelde. Ik werd fysiek maar ook zeker mentaal sterker, zat steeds lekkerder in mijn vel. Ook op sportief gebied haalde ik mijn doelen: ik kon nog geen 100 meter hardlopen, maar in 2019 liep ik de marathon van Rotterdam uit!
Mijn reis heeft geen eindbestemming. Ik wil blijven leren en mezelf blijven ontwikkelen. Ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent en dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Ik weet uit ervaring waar jij doorheen gaat. Of je nu wil beginnen met sporten, af wil vallen, of sterker wil worden en de puntjes op de ‘i’ wil zetten. Ik ken de valkuilen en de obstakels waar je tegenaan loopt. Ik kan mij goed inleven in jou, hierdoor ben ik een goede motivator voor jou.
De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, door opleidingen, door mijn werk als trainer maar ook deels door middel van zelfontwikkeling.
Ik ben ervan overtuigd dat ik jou kan helpen om je doelen te behalen. Als personal trainer en als voedingscoach kan ik jou de professionaliteit van Sylvester PT bieden, en kijken we naar wat jij nodig hebt. Neem jij je doorzettingsvermogen mee? Dan kijk ik ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

“If YOU want it hard enough, WE will make it happen!”

– Sylvester